19 Silent reader(s)
//SoulDotta
Hey guy ! Hello friend ! anything comment about this blog ? just tell in shoutbox . or do you want i make toturial request of you just tekk me here . have fun guy's love you
.

<body>

EntriesAdminLinkyfreebies
hye assalamualaikum ! thank to visit my blog . tinggalkan jejak dengan follow:)

Annyeonghaseyo! The name's Anis Syazwanie Ahmad.I'm sweet 15teen y/o body .



MY soul facebook like page
my soul twiter HERE
:)



Skin made by Vanila zen's. background from Cute background favicon from baby doll my header by Adobe Photoshop CS5
Best view in Google Credit By Vanila zen's have fun yeah♥

.


Header transparent
Friday, October 21, 2011 | 0 comments



'Assalamualaikum'

hye .... hari nie nak buat tuto request ... ramai yang dah tanye saye macam mane nak buat header transparent .. sorry la guest ary tu tak dapat buat saye buzy sikit ... and tuto shawl ruquest pon tak buat lagi .. ummm any way arr korang tgok larh video care2 nak buat header transparen gune Adobe photoshop CS5 yeahhh !! selamat mencube ..

video

okey itu sahaje untuk hari ini .... eh-2 tunggu2 ini freebies header nak ambik larhhh tak kisah pown name pon freebies :)

(freebies yg header brtulis)












(header kosg tapi brgmbr)



okey bubye ... <3






OLDER / NEWER